72st sterrentornooi en jeugdkamp voorbereiden !

Beste KWTC-leden en vrienden,

Voorbereiding is alles. Daar moeten we dus tijdig aan denken. Maandag 22 juli begint het jaarlijkse jeugd- en biebelkamp en maandag 29 juli het 72st sterrentornooi, dit jaar begeleidt van 2 opeenvolgende weken padeltornooi.
Info over en inschrijven in onze tornooien vind je hier: TENNISPADEL

Maar zoals gezegd, geen feest zonder voorbereiding en daar willen we het vandaag vooral over hebben.

De grote opbouw voor het kamp en de tornooien doen we zaterdag 20 juli vanaf 09u00 tot wellicht 17u00 of vroeger indien dat mogelijk is mits een grote opkomst van helpers.

Maar die dag kunnen we ons niet bezighouden met allerhande kleine klussen die nog moeten gebeuren. Dus hebben we ons voorgenomen om elke zaterdag van nu tot 20 juli vanaf 09u00 tot ‘s middags te klussen om alles netjes te krijgen voor deze mooie jaarlijkse hoogmis van tennis en padel. De klussen houden in dat we snoeien, wieden, allerhande herstellingen doen, enz… Het zou zeer fijn mochten meerder helpende handen de oude garde bijstaan op:

  • zaterdagvoormiddag 29-06 vanaf 09u00
  • zaterdagvoormiddag 06-07 vanaf 09u00
  • zaterdagvoormiddag 13-07 vanaf 09u00

Als laatste wil ik nog wijzen op de afbouw, het opruimen van het 3 weken durende feest op maandag 12 augustus vanaf 09u00. Steeds een fijne dag met voldane gezichten als alles er weer netjes bijligt na een dagje collegiaal werken.

Vrienden ik hoop op een warm gevoel van lidmaatschap dat de KWTC-geesten ertoe zal aanzetten veel helpende handen tot ons te brengen.

Nog geen lid? Dan kan je vanaf 01-07 aansluiten aan gereduceerd tarief: LIDGELDEN.

Met vriendelijke groeten,

Dirk Stans
KWTC-voorzitter